Χριστούγεννα στην Ονειρούπολη (4 μέρες)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
ΣΕΡΡΕΣ – ΔΡΑΜΑ – ΜΠΑΝΣΚΟ –ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

1η ΗMΕΡΑ: Πέμπτη 24/12/15 ΛΕΥΚΑΔΑ – ΣΕΡΡΕΣ
Συγκέντρωση και αναχώρηση από Πνευματικό Κέντρο ( πρώην Δημαρχείο ) στις 07:00 π.μ , για Πρέβεζα – Ιωάννινα ( στάση για καφέ ).
Στη συνέχεια αναχώρηση μέσο Εγνατίας για Σέρρες.
Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος στη πόλη των Σερρών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το Ρεβεγιόν μας. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: Παρασκευή 25/12/15 ΣΕΡΡΕΣ – ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ- ΣΕΡΡΕΣ
Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για Δράμα, όπου θα επισκεφθούμε το χώρο της Ονειρούπολης , όπου θα δείτε το ( σπίτι του Άη Βασίλη, το Ατελιέ των ξωτικών, Το σπίτι των εκπλήξεων , Το σπίτι των πειραμάτων, και άλλα πολλά σας περιμένουν στην Ονειρούπολη όπου όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για φαγητό.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στις Σέρρες. Ξεκούραση. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: Σάββατο 26/12/15 ΣΕΡΡΕΣ – ΜΠΑΝΣΚΟ – ΣΕΡΡΕΣ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για Μπάνσκο το νεότερο χιονοδρομικό θέρετρο της Βουλγαρίας αλπικής μορφής. Το χωριό βρίσκεται σε υψόμετρο 925μ. με ψηλότερη κορυφή του χιονοδρομικού, Βίχρεν στα 2.914μ. Προτείνουμε μια βόλτα με το Τελεφερίκ στο σαλέ του χιονοδρομικού για καφέ. Στη συνέχεια επιστροφή στο γραφικό χωριό Μπάνσκο με τα παραδοσιακά πέτρινα σπίτια με τις ξυλόγλυπτες πόρτες κτισμένα σε μοναστική μορφή. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό στις παραδοσιακές ταβέρνες του χωριού. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό.
Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στις Σέρρες.
Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: Κυριακή 27/12/15 ΣΕΡΡΕΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΛΕΥΚΑΔΑ
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για Θεσσαλονίκη.
Άφιξη και ελεύθερος χρόνος για καφέ και φαγητό. Αναχώρηση στις 16:00 μ.μ για την επιστροφή μας με ενδιάμεση στάση στα Ιωάννινα για καφέ.
Άφιξη στη Λευκάδα το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ : 250 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΡΕΒΕΓΙΟΝ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
• 3 Διανυκτερεύσεις ( δίκλινα δωμάτια ) σε ξενοδοχείο 4**** στις Σέρρες με πρωινό και δείπνο & το Ρεβεγιόν στις 24/12/15.
• Το ρεβεγιόν στις 24/12/15
• Μονοήμερη εκδρομή στην Ονειρούπολη.
• Μονοήμερη εκδρομή στο Μπάνσκο.