6ήμερη Εκδρομή Βουλγαρία – Ρουμανία

 

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΑΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

          ΓΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΛΕΥΚΑΔΑ – ΣΟΦΙΑ  ( Τρίτη 03/05/16 )

Συγκέντρωση και αναχώρηση από Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας,  στις 06:30 για Ιωάννινα , Μέτσοβο Γρεβενά και με ενδιάμεση  στάση για γεύμα άφιξη στον Προμαχώνα ( Ελληνοβουλγαρικά σύνορα ). Μετά τον τελωνειακό έλεγχο σύντομη επίσκεψη στα κατάστημα αφορολογήτων ειδών και αναχώρηση για Σόφια. Άφιξη αργά το απόγευμα στη Σόφια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Σύντομη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ:ΣΟΦΙΑ – ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ (Τετάρτη 04/05/16 )

Πρωινό και άμεση αναχώρηση για τα σύνορα Βουλγαρίας – Ρουμανίας. Άφιξη το μεσημέρι στο Βουκουρέστι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για μια γνωριμία με την πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ:ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΚΑΡΠΑΘΙΑ ( Πέμπτη 05/05/16 )

Πρωινό και αναχώρηση από Βουκουρέστι για επίσκεψη στα Καρπάθια στον Πύργο Μπράντ (Πύργος του Δράκουλα ). Επίσκεψη στη Σινάΐα, τουριστικό θέρετρο της Ρουμανίας και επίσκεψη στο Μπρασόφ, κέντρο των χειμερινών σπορ και Μεσαιωνική πόλη του 18ου αιώνα. Θα δούμε το Ιστορικό Κέντρο, την Μαύρη Εκκλησιά, την Κεντρική Πλατεία, το Δημαρχείο κ.α. Επιστροφή στο Βουκουρέστι. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ  ( ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ) ( Παρασκευή 06/05/16

Πρωινό και αναχώρηση για ξενάγηση της πόλης. Θα δούμε τις πλατείες Βικτοριέι και Ουνιβερσιτάτζι,  το Αθήναιο, το Εθνικό Θέατρο του Λούκα Καρατζιάλε, τον Κήπο Τζιμήτσιου, το Κοινοβούλιο ( πρώην παλάτι ), τον Πύργο της Φωτιάς, το Λόφο της Μητρόπολης, το Πατριαρχείο, το Κατροτζένι, το Μουσείο Χωριού κ.α. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο. Διανυκτέρευση

 

 

 

 

 

5η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΣΟΦΙΑ ( Σάββατο 07/05/16 )

Πρωινό και αναχώρηση για τα σύνορα Ρουμανίας – Βουλγαρίας. Τελωνειακός έλεγχος και συνεχίζουμε για Σόφια με ενδιάμεση στάση για καφέ και γεύμα. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στη Σόφια. Στη συνέχεια θα κάνουμε  ξενάγηση της πόλης της Σόφιας. Θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό Αlexander Nevski, το Κοινοβούλιο, την Όπερα κ.α.. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

6η ΗΜΕΡΑ: ΣΟΦΙΑ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΛΕΥΚΑΔΑ ( Κυριακή 08/05/16

Μετά το πρωινό ελεύθερος χρόνος στην πόλη της Σόφιας και στη συνέχεια άμεση αναχώρηση για την επιστροφή μας με μια σύντομη στάση στο Σαντάνσκι. Συνεχίζουμε για Προμαχώνα. Τελωνειακός έλεγχος, και με ενδιάμεσες στάσεις για  καφέ και γεύμα  άφιξη αργά το βράδυ στην Λευκάδα

 

 

                                                                               ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ: 380

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: ΤΡΙΤΗ 03/05/2016

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορά με υπερυψωμένο, πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4**** αστέρων
  • Πρωινό και ημιδιατροφή
  • Ξεναγός όλες τις μέρες

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Είσοδοι σε μουσεία και χώρους
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό